Over ons

Wie zijn we

MobiWerk Beveiliging maakt deel uit van de Van Heugten Groep, een familiebedrijf waar de klant en onze werknemers centraal staan. De groep is in 2008 ontstaan toen onze directeur Marcel van Heugten, die zelf 15 jaar lang buschauffeur is geweest in Den Haag, samen met zijn zoon Tim het touringcarbedrijf Van Heugten Tours oprichtte.

Zij hielden de ‘oude normen en waarden’ als uitgangspunt voor het bedrijf: vriendelijke chauffeurs, nette bussen, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wie een touringcar huurt via Van Heugten Tours, is verzekerd van een ontspannen en comfortabele rit, waarbij aan alles is gedacht.

Toen enige jaren later bij vervoersbedrijven de vraag groeide naar het inhuren van buschauffeurs en trambestuurders, besloten ze een detacheringsbureau te starten om aan deze vraag te voldoen. MobiWerk was geboren. Onder leiding van Marcels andere zoon Wesley heeft MobiWerk een flinke groei doorgemaakt. Waar het begon om te voldoen aan de vraag vanuit het Haagse om buschauffeurs te leveren, werft MobiWerk vandaag de dag buschauffeurs en trambestuurders voor vrijwel alle grote vervoerders in West-Nederland, zoals: Qbuzz, HTM, RET, Connexxion en Arriva.

Tegenwoordig biedt de Van Heugten Groep een totaalpakket aan op het gebied van vervoer. Naast touringcarbedrijf Van Heugten Tours en uitzendbureau MobiWerk behoort ook het opleidingsinstituut OIBC tot de groep, waar kandidaten onder intensieve begeleiding worden opgeleid tot buschauffeur, taxichauffeur of beveiliger en waar lessen worden gegeven in het kader van bij- of nascholing voor deze beroepsgroepen.

Het bedrijfsonderdeel MobiWerk Vervoer verzorgt volledige dienstenpakketten bij verschillende vervoersbedrijven en speelt daarnaast in op de behoefte aan flexibel inzetbare buschauffeurs en eventueel voertuigen tijdens piekmomenten en tijdelijke projecten. Bij MobiWerk Vervoer zijn de buschauffeurs vast in dienst en hebben zij de mogelijkheid om hun planning op eigen voorkeuren af te stemmen.

Tot slot levert MobiWerk Beveiliging een bijdrage aan de openbare veiligheid door klantgerichte en zorgvuldig opgeleide beveiligers aan te bieden aan onder meer bedrijven, evenementenbureaus en overheidsorganisaties.

Het hoofdkantoor van de Van Heugten Groep is gevestigd in een gloednieuw pand in Nootdorp en heeft alles onder één dak. We doen alles zelf: van werven en selecteren tot opleiden en tewerkstellen van zowel buschauffeurs en trambestuurders als taxichauffeurs en beveiligers. Dit zorgt voor een hechte sfeer binnen het hele bedrijf en veel ruimte om te blijven doorgroeien. Mensenwerk, daar gaat het bij ons om!