Vacatures

Kom werken als beveiliger

Kom werken als beveiliger.

Wil jij je ook inzetten voor de veiligheid in onze samenleving en deel uitmaken van een gezellig team, waarin je veel verantwoordelijkheid wordt toevertrouwd?

Misschien ben jij dan wel die enthousiaste beveiliger die wij zoeken! Bekijk hieronder de vacature en wie weet ben jij binnenkort het nieuwe visitekaartje van MobiWerk Beveiliging.

Beveiliger bij MobiWerk Beveiliging

Een nachtelijke controleronde bij een groot kantoorgebouw in de stad. Een rugtas controleren van een klant die zich opvallend gedraagt in een winkel. Surveilleren op een druk sportevenement aan het strand. Als beveiliger bij MobiWerk Beveiliging kun je het allemaal en sta jij in voor de orde en voor de veiligheid. Jij zorgt ervoor dat anderen zorgeloos kunnen werken, winkelen of feesten en weet precies hoe je moet ingrijpen, wanneer het erop aankomt.

Heb jij ervaring als beveiliger of wil je graag opgeleid worden om beveiliger te worden? Bij MobiWerk Beveiliging zoeken wij mensen voor wie veiligheid op nummer één staat en die precies weten, hoe je met anderen omgaat. Je staat stevig in je schoenen en hebt er geen moeite mee om anderen aan te spreken op hun gedrag. Je kunt goed omgaan met kritiek en houdt het hoofd altijd koel, ook in lastige situaties. Zo zorg jij ervoor dat je je werk goed kunt uitvoeren en dat de orde en veiligheid gewaarborgd blijven.

Beveiliger bij MobiWerk Beveiliging, iets voor jou?

Als beveiliger bij MobiWerk Beveiliging ben je een echte ‘mensen-mens’. Je staat in voor de veiligheid en doet dit met een mensgerichte en klantvriendelijke aanpak. Je beschikt over bijzondere vaardigheden die het verschil maken tussen beveiligen en veilig en zorgeloos mensenwerk. Dat is waar MobiWerk Beveiliging voor staat en waar jij je voor inzet. MobiWerk Beveiliging voelt net als een grote familie, dat is tenminste wat wij regelmatig horen van onze mensen. Samen hard werken, maar zeker ook samen veel lol hebben – dat geeft ons energie.

Wij vragen:

Ben jij minimaal 21 jaar?

Ben jij in het bezit van het Beveiligingsdiploma of ben jij bereid om de opleiding hiervoor te volgen?

Heb jij een afgeronde MBO-opleiding niveau 2?

Ben jij klantvriendelijk en houd jij ervan om met mensen te werken?

Sta jij stevig in je schoenen en beschik jij over veel zelfvertrouwen?

Houd jij het hoofd altijd koel en ben jij stressbestendig?

Denk jij in oplossingen en ben jij in staat om conflicten te de-escaleren?

Ben jij pro-actief en kun jij jouw werkzaamheden goed organiseren?

Kun jij goed samenwerken?

Ben jij verbaal sterk en weet jij hoe je mensen het best kunt aanspreken?

Heb jij een goede fysieke en mentale conditie?

Ben jij flexibel beschikbaar en bereid om in wisselende diensten te werken?

Kan jij een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aanvragen en/of overleggen?

Beheers jij zowel de Nederlandse als een vreemde taal goed in woord en geschrift?

Heb jij alle bovenstaande vragen met ‘ja’ kunnen beantwoorden? Dan ben jij mogelijk dé beveiliger in hart en nieren die wij zoeken! Graag ontvangen wij via het onderstaande formulier jouw uitgebreide motivatiebrief met CV.